Januári akció

A január, és február az évnek azon időszaka, amikor fokozottan érezzük a karácsonyi kiköltekezés hatásait, ráadásul a tél közepén járunk, a borsos gázszámlák hónapjaiban. Ilyenkor bizony, valamin meg kell húzni a nadrágszíjat.

tovább olvasom

Óriási vezérlés csere akció

Az október 16. és november 16. között cégünknél megrendelt vezérlés cserék esetében az alkatrész árakból 30%, a munkadíjakból pedig 20% kedvezményt biztosítunk!

tovább olvasom

Kuplungcsere akció

Már csúszik, füstöl? A nyaralás, a beiskolázás bizony megterhelte a családi kasszákat, de nem érdemes kockáztatni! Következő akciónk ebben nyújt segítséget: A szeptember 10. és október 10. között cégünknél megrendelt kuplung cserék, kuplung javítások esetében az alkatrész árakból 30%, a munkadíjakból pedig 20% kedvezményt biztosítunk! Árajánlat személyesen, e-mail-ben a htkauto@invitel.hu címen (forgalmi másolat csatolásával, vagy …

tovább olvasom

Fékcsere akció

A július 10 – augusztus 10-ig megrendelt fék javítások esetében az alkatrész árakból 30%, a munkadíjakból pedig 20% kedvezményt biztosítunk!

tovább olvasom

Nyári gumi akció

A Linglong egy feltörekvő kínai gumiabroncs márka, mely már több szezon óta elérhető Magyarországon.

tovább olvasom

Téli átvizsgálás

Ahhoz, hogy télen is biztonságosan, félelmek nélkül autózhassunk, szükséges a gépjármű téli felkészítése, vizsgálata.

tovább olvasom

Tényleg kell a téli gumi?

Hazánkban egyelőre nem kötelező a téli gumi használat, de a szakemberek egyetértenek abban, ha 7 fok alá süllyed az átlaghőmérséklet, akkor eljött az ideje a téli guminak.

tovább olvasom