Helyben lévő, kijelölt műszaki vizsga állomásunkon rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk járműve vizsgáztatását hétköznapokon 8:00 – 17:00-ig (utolsó vizsgálat fogadása 16:30)!

A műszaki vizsga alapvető funkciója a járművek azonosítóinak, általános műszaki állapotának, karosszériájának, fékrendszerének, futóművének, valamint káros anyag (emisszió) kibocsájtás szintjének megbontás nélkül történő, műszeres- illetve szemrevételezés útján történő ellenőrzése. Az újonnan forgalomba helyezett személygépkocsik, kisteher autók (3,5 tonnáig) és ezek könnyű pótkocsijainak (O1,O2) valamint a motorkerékpárok első műszaki vizsgája négy évig érvényes. Utána két évente meg kell jelenni velük egy a felügyelet által kijelölt műszaki vizsga állomáson.

A műszaki vizsga feladata alapjában véve nem a járművek hibáinak kijavítása, csupán azok megállapítása és minősítése.

Mivel mind a jármű üzemben tartójának, mind nekünk, a szerviznek is érdeke, hogy a vizsga sikeresen záródjon, és egy BIZTONSÁGOS járművet bocsájthassunk utána a forgalomba, szolgáltatásunk része, hogy a járműveket a műszaki vizsga előtt átvizsgáljuk, és abban az esetben engedjük vizsgára, ha úgy látjuk, hogy az jó eséllyel megfelel a követelményeknek. Ha olyan hibát találunk, amely kizáró oka a sikeres műszaki vizsgának, annak javítására árajánlatot adunk, és igény szerint a javítást elvégezzük.

Műszaki vizsga díja:


Személyautó: 20.700.- Ft.
Kishaszon 3,5 tonnáig: 21.700.- Ft.
Motorkerékpár: 11.000.- Ft.
Utánfutó: 17.000.- Ft.
Összkerék hajtás felára: 4.000.- Ft.

A fenti árak tartalmaznak egy előzetes átvizsgálást. Autóját CSAK AKKOR fogadjuk vizsgára, ha úgy látjuk, sikeresen át is megy rajta!

 

Műszaki vizsga feltételei:


1. magánszemély tulajdonos esetén:

 • személyi igazolvány és lakcímkártya
 • meghatalmazás (amennyiben nem a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hozza a gépjárművet)
 • forgalmi engedély
 • érvényes kötelező biztosítás igazolás

Meghatalmazás műszaki vizsgához magánszemélyek részére: Letöltés

2. jogi személy tulajdonos esetén:

 • cégkivonat, aláírási címpéldány
 • személyi igazolvány, lakcímkártya
 • meghatalmazás (amennyiben nem az aláírásra jogosult személy hozza a gépjárművet)
 • forgalmi engedély
 • érvényes kötelező biztosítás igazolás

Meghatalmazás műszaki vizsgához cégek részére: Letöltés

 

Jó tudni:


 • A műszaki vizsga a lejárati idő előtt 30 nappal elvégezhető, az előre hozott vizsgálat ellenére nem változik a fordulónap dátuma.
 • Foglalhat időpontot előzetesen! Amennyiben a foglaláskor van még műszaki a gépjárművén, akkor a lefoglalt időpontig meghosszabbítható a műszaki érvényességi ideje. Ha már lejárt a műszakija, akkor a lefoglalt időpontra egy “útvonalengedélyt” tudunk kiállítani.

Kérjen időpontot még ma!