Kösse meg nálunk gépjármű biztosítását, és még sok más biztosítási termék közül választhat.

2010. január 01. után vásárolt gépjárművek biztosítási évfordulója a biztosítás megkötésének napja! Váltson velünk év közben is. Irodánkban mindenben segítünk, kérjen időpontot előre, és várakoznia sem kell. Lemondjuk régi biztosítását, és megkötjük az újat teljesen ingyen!

Biztosítási termékek


Kötelező gépjármű felelősség biztosítás

A kötelező felelősségbiztosítás célja: a károsultak hatékony védelme. Ha a gépjármű kárt okoz, az okozott kárért az üzembentartó a felelős. Az üzembentartó minden esetben a forgalmi engedélybe ekként bejegyzett személy, vagy ennek hiányában a tulajdonos.

Casco biztosítás

Saját hibából elkövetett, saját gépjárműben keletkezett károk fedezetére szolgáló biztosítás. Az alapbiztosítás a töréskár – beleértve az üvegtörést is -, amely általában kiegészül az elemi károk és a lopás, illetőleg rongálás kockázataival.

Utasbiztosítás

Az utazási biztosítás külföldi utazás során váratlanul bekövetkező megbetegedésre, balesetre, poggyászkárra, valamint a biztosítási kötvényben meghatározott egyéb kockázatokra (pl. gépjármű) nyújt fedezetet.

Lakásbiztosítás

Viharkárok, beázás, betört ablak. Ritka, vagy éppen egyre gyakoribbá váló váratlan események. Ha nincs lakásbiztosításunk, épp az ilyen esetekre gondolva kell megkötnünk gyorsan és körültekintően egy testre szabott, olcsó szerződést. Viszont ha már van ilyenünk (mert a hitelfelvételhez kötöttünk, vagy több évtizedes kötvénnyel rendelkezünk), gondoljuk végig: egy modern lakásbiztosítás akkor jó, ha a legjobb szolgáltatást kapjuk a pénzünkért.

Baleset biztosítás

A baleset biztosítás olyan biztosítási szerződés, amely baleset bekövetkezése esetén nyújt szolgáltatást a biztosított, vagy baleset miatti halála esetén a kedvezményezett részére.

Jövedelempótló biztosítás

A jövedelempótló biztosítás a nem várt jövedelem kiesések esetén – pl. munkanélküliség, táppénz – szabadon felhasználható havi kifizetéseket biztosít az ügyfeleknek. Az összeg mértékétől függ a biztosítás díja.

Jogvédelem biztosítás

A jogvédelem biztosítás megkötése elősegíti, hogy a biztosított személy érvényesíteni tudja jogos érdekeit, és a szerződésben meghatározott biztosítási összeg erejéig átruházza az ehhez szükséges költségeket. A szolgáltatás célja a biztosított jogi érdekének megóvása, szakszerű tanácsadás segítségével, lehetőség szerint peren kívül, gyors, békés úton. Ha az eljárás lefolytatásához szükséges, a Biztosító megfelelő tapasztalattal rendelkező jogászt javasol a biztosított képviseletére.

Asszisztenciabiztosítás

Fedezetet nyújt a gépjármű meghibásodásából eredő helyszíni javításokra. Amennyiben a hiba a helyszínen nem elhárítható, a szolgáltatás téríti a gépjármű legközelebbi szakszervizbe történő szállítását, tárolását és a továbbutazással kapcsolatos költségeket. Területi hatály Magyarország vagy Európa, a választott terméktől függően. A magyarországi csomag kátyúkár (defekt) biztosítási elemet is tartalmaz.

Kérjen időpontot még ma!

Időpont kérés