A magyarországi autópark átlag életkora az utóbbi években folyamatosan növekszik. Az új autók forgalmát jellemzően felváltotta a nagyjából 10 éves életkorú, sok esetben külföldről behozott autók kereskedelme.

Tudomásul kell vennünk, hogy ezek az autók fokozottabban igénylik a szervizelést, és bizony futásteljesítményük, életkoruk, gyakran ismeretlen előéletük miatt ez nem feltétlenül csak az időszakos olajcseréket jelenti.

Hogy motorjuk, futóművük, fékrendszerük megőrizze rendeltetésszerű működését rendszeres törődést igényel.

Műhelyünk törekvése, hogy a lehető legátfogóbban tudja biztosítani a járművek biztonságos üzemben tartását, állaguk fenntartását.

Ezen belül vállaljuk:


Mindezek szakszerű elvégzéséhez szervizünk három beállással, aknával, csápos emelővel, műszeres fék-, futómű-, lengéscsillapító vizsgáló műszerrel, és jó minőségű szerszám parkkal rendelkezik, a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan fejlődik.

A biztosítási ügyintézés (biztosítókkal szerződött partner), teljes körű kárügyintézés, valamint a műszaki vizsga szintén a szolgáltatási palettánk részét képezik.

A legnagyobb alkatrész kereskedőkkel on-line kapcsolatban vagyunk, amely igen gyors alkatrészbeszerzést tesz lehetővé, a legkedvezőbb árakon.

Cégünk széles skálán forgalmaz téli-nyári gumiabroncsokat, melyeknek szerelésére, centrírozására is lehetőség van műhelyünkben.

Több járművel rendelkező cégek esetén, szerződéskötés keretében árkedvezményt tudunk biztosítani óradíjainkból.

Magánszemélyek részére pedig folyamatos, változatos akciókat kínálunk.

Kérjen időpontot még ma!

Időpont kérés